Nakupujte módne kúsky na leto a ušetrite až 10%

Každá žena miluje leto. Je to čas, kedy môžete nosiť sexy šaty, krásne sandáliky a mnohé ďalšie letné vychytávky. Oblečte sa štýlovo od hlavy po päty a zmeňte sa na bohyňu. Vyberajte si trendy letné oblečenie. Poradíme vám, ako zohnať super kúsky za tie najlepšie ceny.

Zažiarte v trendy outfite

Horúcim hitom leta 2018 sú džínsové šaty. Viete si ich obliecť k teniskám, šlapkám, sandálom. Kombinujte ich s tričkom. Pre elegantnejší look môžete namiesto trička pod šaty obliecť košeľu. Aktuálna dámska móda je otvorená akýmkoľvek kombináciam, ktoré vám len napadnú.

Boyfriend tričká z bavlny sú super pod riflové šaty, ale aj ku kraťasom. Nosiť ich môžete celoročne. Sú pohodlné a nosiť sa budú vždy. Stavte na módne prúžky a kombináciu bielej s modrou. Tieto farby sú svieže, letné a pristanú všetkým typom.

Vaše nôžky si zaslúžia pohodlné topánky. Krásne šľapky využijete počas celého leta. Najlepšie je vyberať také, ktoré nie sú vyslovene športové, ani čisto elegantné. Vďaka tomu si ich budete môcť obuť ku všetkému.

Batoh by nemal chýbať v šatníku žiadnej ženy. Či už zvolíte elegantný kožený, alebo textilný, nespravíte krok vedľa. Je to mimoriadne praktická náhrada kabelky, do ktorej si zbalíte všetko potrebné od peňaženky po parfém.

Slnečné okuliare dotvoria váš letný look. Navyše chránia vaše oči. Na to myslite najmä pri výbere. Oplatí sa do nich investovať. Preto vyberajte nadčasové okuliare, ktoré môžete nosiť niekoľko rokov, počas všetkých ročných období a ku všetkému od šiat po tepláky.

Nákupujte cez internet

Nakupovať bez stresu, rýchlo a z pohodlia domova môžete cez internet. Vyhnete sa preplneným obchodom. Pozrite si e-shopy obľúbených predajcov ako BonPrix či mnohých ďalších. V pokoji si prezrite ponuku a vyberte si svoje oblečenie. Nikto vás nebude naháňať, viete si porovnať ceny a využiť výhody akými sú napríklad doprava zadarmo či rôzne vernostné bonusy.

Využite Tipli cashback a ušetrite na každom nákupe

Viete o tom, že nakupovať oblečenie môžete ešte lacnejšie? Nakupujte cez Tipli. Je to najlepší cashback portál na Slovensku. Nákupom cez Tipli dostanete vždy späť určité percento z finálnej ceny nákupu. V ponuke registrovaných obchodov nájdete tie najobľúbenejšie e-shopy ako ZOOT, Vemzu, UrbanStore, Bibloo a mnohé ďalšie. Stačí si len vybrať a nakupovať s cashbackom až do výšky 10%.

Okrem cashbacku nákupmi cez Tipli môžete využívať rôzne špeciálne zľavy, ktoré vám rovnako ušetria vaše ťažko zarobené peniaze. Stačí jednoduchá a rýchla registrácia na Tipli a môžete začať nakupovať oblečenie s výhodami. Zaregistrujte sa ešte dnes a začnite šetriť pri každom nákupe.

 

About the author